El món del circ

Activitats: acrobàcia, clown, maquillatge, expressió corporal, malavars i equilibri sobre corda fluixa.

 

Apropa’t al bosc

Excursió per a gaudir entre alzines, castanyers, roures, sureres, caus i rastres d’animals i moltes altres curiositats que la natura ens ofereix. Observarem els canvis que es produeixen al bosc en les diferents estacions de l’any (més taller amb elements naturals).

 

La Castanyada   CI

Caminant i cantant entre els boscos del Corredor, observarem els canvis que es produeixen a la tardor: colors, aromes i sensacions. Entre castanyes i castanyers ens trobarem a la Marieta Castanyera; ens explicarà històries i anècdotes mentre mengem castanyes.

 

Gimcana boja

Proves i jocs moguts i divertits. Haureu de demostrar les vostres habilitats físiques de coordinació de moviments, de força, d’equilibri…

 

En busca del tresor   CI – CM

Joc de pistes ambientat en bandolers.Amb l’ajuda d’un mapa haureu de trobar un tresor amagat pel gran bandoler Manxu.

 

Orientació al medi natural   CM – CS

Amb l’observació de la natura i l’assimilació de tècniques d’orientació, trobareu el vostre sentit de la orientació. D’una manera divertida, un gran joc, ho posarem en pràctica.

 

Dia d’aventura   CM – CS

Travessar un pont Tibetà de més de 30 metres, llençar-se per una tirolina de 110 metres en un mateix dia. Emoció i diversió, amb tota la seguretat.

 

Jornada esportiva   CM – CS

Organitzem la jornada amb la combinació dels diferents esports: futbol, bàsquet, voleibol, tennis de taula… Tots els esports es desenvolupen dins les instal·lacions.

 

Excursió al dolmen de Pedra Gentil

Excursió per corriols i camins fins al dolmen; construcció megalítica de les comunitats prehistòriques. Us explicarem llegendes i històries encantades.